Referenties

Enrico de Krijger

"Voor mijn praktijk Psytraining waarin ik mensen behandel en coach met AD(H)D, of stress/burn-out wil ik vlogs gaan maken. Om zo voordelig mogelijk op beeld te komen dacht ik wel wat kleuradvies te kunnen gebruiken. Al snel koos ik, via de site, voor Foekje. De uitstraling van Foekje is in het echt nog sterker.

Zelden heb ik mij zo snel thuis en vertrouwd gevoeld in zakelijke sfeer. Er stond een bord met mijn naam in de tuin om aan te geven dat ik goed zat. Er lag een reader klaar met mijn naam daarop. Ik kreeg een kopje thee met een erg lekker hapje en dit werd later nog herhaald met een heerlijke perensap met een stukje quiche. Maar vooral de uitstraling, houding en manier van communiceren, die coachend, eerlijk en vriendelijk is, zorgenden voor een sfeer waarin je jezelf kunt zijn en open staat voor alle tips die Foekje geeft over kleur en stijl.

Ik heb er heel veel aan gehad, weet nu welke kleuren in voor de video moet dragen en heb daarnaast nog veel meer tips gekregen over bijvoorbeeld professionaliteit. Binnenkort ga ik met Foekje shoppen om het traject af te ronden.     Groet Enrico"

Femke Koopman, Joure

"Foekje, ik wil je graag bedanken voor de hartelijke ontvangst in een sfeervolle omgeving, je verrassende kleuradviezen en een professioneel aangebrachte make-up. Kortom: het was een super-verwenmiddag! Nogmaals hartelijk dank en tot ziens."

Ingrid, Burgum

"Om mijn (al jarenlange) moeizame winkelgedrag eens goed aan te pakken, heb ik een afspraak met Foekje gemaakt. Ik ben bij haar terechtgekomen middels haar website. Uitnodigend, warm en professioneel. Het bleek een schot in de roos.

Het heeft mij een heerlijke verwendag opgeleverd. Haar thuis heeft een dusdanige fijne ambiance, dat ik mij er vanaf de eerste minuut thuis voelde. Dat komt uiteraard mede door het aard van de gastvrouw zelf! De informele, gezellige sfeer is precies wat bij mij past.

Met een uitgebreid kleur- en stijladvies heeft Foekje mij een boek vol tips en trucs aangereikt en ik kan niet wachten tot ik met de nieuwe dosis ‘kennis’ kan gaan winkelen. Voor het eerst in jaren heb ik er weer zin in om kleding te gaan zoeken, wetende waar ik nu op moet letten. En daarmee is het doel bereikt! Maar met deze dag alleen is het niet afgelopen. Foekje heeft mij meerdere malen op het hart gedrukt dat zij aan ‘nazorg’ doet. Bel bij vragen, mail bij twijfel, reageer bij dingetjes die je vergeten bent uit deze dag. Een geruststelling om mee naar huis te gaan na zo’n dag vol informatie.

Foekje, dank je wel voor een heerlijke dag en (ongetwijfeld) tot ziens! "
Jacqueline Brouwer, Bolsward

"Ik heb een ontzettend gezellige en leerzame dag gehad bij Foekje. Na een warme ontvangst door Foekje hebben we bekeken welke kleuren en combinaties van kleuren het best bij mij passen. Gekeken wordt er onder meer naar de kleuren voor je kleding en make up. Wat dat betreft zat ik wel aardig in de goede richting, maar heeft Foekje me nog veel handige tips kunnen geven om beter voor de dag te komen. Zowel zakelijk gezien, als voor de vrije tijd.

Daarnaast heeft Foekje aan de hand van een gedeelte van mijn garderobe, advies gegeven over de kledingstijl. Dit advies is op maat gemaakt! Foekje kijkt naar je lichaamsbouw en geeft advies over hoe je je sterke punten kunt benadrukken en je minder sterke punten kunt 'verbloemen'.

Ik kan iedereen adviseren om een afspraak bij Foekje te maken. Je bent dan verzekerd van een eerlijk advies, waar je je voordeel mee kunt doen bij de aankoop van kleding en make up. Want zeg nou zelf… Iedereen wil er toch fantastisch uitzien!"

Marjolein van der Molen, Ellecom

"Door het stijladvies van Foekje weet ik nu wat mijn goede punten zijn en kan ik ze benadrukken. Het geeft veel zelfvertrouwen als iemand eens objectief naar je lichaam kijkt en adviseert hoe je er zo goed mogelijk uitziet."

Els Hogehuis, Harlingen

"Op weg naar mezelf kwam ik een voor mij onbekend concept tegen...Imago Stylist. Het leek me een leuke manier om eens wat beter naar mezelf te kijken en daarnaast gewoonweg een verwenmoment te creëren. Binnen no-time had ik ook mijn zusje enthousiast gekregen en een afspraak voor een styling advies gemaakt.

Bij binnenkomst werden wij heel hartelijk door Foekje ontvangen; er hing een ongedwongen en knusse sfeer waardoor wij ons echt welkom voelden. We hadden eerlijk gezegd geen idee wat ons te wachten stond en lieten ons daarom onder het gemak van een kopje koffie en een heerlijke Petit four door Foekje informeren over de planning voor die middag. Gelijk bleek dat Foekje een hele enthousiaste vrouw is en worden wij onderdeel van haar passie voor dit vak.

De styling inzichten en manieren waarop wij ons lichaam kunnen accentueren en zonodig camoufleren zodat er een betere balans ontstaat worden zichtbaar gemaakt en tot ons vermaak blijkt dat we er hier en daar toch flink naast zaten... bevestiging van een zinvolle middag staat. Maar Foekje is nog niet van ons af... aan ’t eind van de middag besluiten we dat we tevens behoefte hebben aan een kleuren analyse ...Welk seizoenstype ben ik eigenlijk en gebruik ik mijn make-up wel op de juiste manier..??

Foekje, jij hebt ons op een leuke, gepassioneerde manier laten inzien wat juiste manier van kleden, gebruik makend van passende kleuren en make-up met je doet en kan bijdragen aan een persoonlijke balans. Bedankt voor jouw betrokkenheid en advies!"

 • Particulier stijladvies
 • Kleding advies
 • Kleur advies
 • Persoonlijk kledingadvies
 • Stijladvies kleding
 • Imago advies
 • Kleur en kledingadvies
 • Kleur en stijladvies
 • Cosmetica en andere leuke dingen
 • Zakelijk stijladvies
 • Imago styling
 • Kleding stijl
 • Stijl en kleur
 • Personal shopping
 • Contact
 • Stijl advies
 • Kledingadvies
 • Kleuradvies kleding
 • Referenties
 • Homepage